mandag den 1. november 2010

Campingpladser i Los Angeles, Californien

Der findes et utal af campingpladser til autocamper/motorhomes i Canada og USA. Faktisk mere end 15.000 pladser. En del af disse ligger i det sydlige Californien omkring Los Angeles, så det kan virke uoverskueligt at skulle finde en campingplads. Jeg har nedenfor samlet en rækker pladser i og omkring Los Angeles.

I Los Angeles-området findes følgende autocamper/motorhome campingpladser
Malibu Beach - http://www.maliburv.com/
Golden Shore RV Resort - http://www.goldenshorerv.com/
Orangeland RV Park - http://www.orangeland.com/
Anaheim Harbor RV Park - http://www.anaheimharborrvpark.com/
Anaheim Resort RV Park - http://www.anaheimresortrvpark.com/
Anaheim Canyon RV Park - http://www.canyonrvpark.com/
Anaheim RV Village - http://www.anaheimrvvillage.com/
Northridge Walnut RV Park - http://www.walnutrvpark.com/

5 kommentarer:

fichstraede sagde ...

Hej Arne
Vi er en familie på 5, som skal til USA til sommer. Vi skal være afsted i 6 uger og en stor del af vores tur skal foregå i et motorhome. Sidste år var vi 8 uger i Australien, hvor vi også rejste i motorhome. Derfor har vi valgt denne form igen. Vi vil høre om du vil kunne hjælpe os, da vi er i tvivl om hvilke pladser vi skal vælge. Her tænker vi især på nationalparkerne, Arches, Bryce, Zion og Yosemite. Ved Grand Canyon har vi reserveret Trailer Village Grand Canyon. Kender du den? Vi vil gerne være centralt placeret i parkerne, men må også samtidig tænke på forbrug af EL osv. til motorhomet. Hvad vil du anbefale os? Vi håber meget at du vil hjælpe.

På forhånd tusind tak.

Mvh. Rikke og Martin

Arne sagde ...

Kære Rikke og Martin.
6 uger i USA. Herligt. Det skal nok bliver lige så godt som 8 uger i Australien.
Trailer Village Grand Canyon (34-36$) er en privat campingplads, hvor I får el, vand og afløb. Pladsen ligger lige ved siden af Mather-pladsen (16-18$), der er min favorit, men hvor der hverken er el, vand og afløb. Det må være faciliteterne som afgør valget. Begge pladser ligger perfekt i forhold til Grand Canyon Village og kløften.
I Arches ville jeg vælge Devils-campingpladsen inde i parken, men hvis I gerne vil have faciliteter, så er der en KOA-campingplads i Moab.
I Bryce står valget mellem North-campingpladsen inden i parken og nogle private pladser lige udenfor.
I Zion ville jeg vælge Watchman, hvor I kan få strøm og bo lige ved besøgscenteret, hvorfra der kører gratis bus gennem Zion-parken.
I Yosemite ville jeg vælge en privat plads lige vest for parken, så nogle dage i Yosemite Valley og en enkelt nat på toppen i The Meadows-området og evt. en statsskov på østsiden inden turen går videre...
vh Arne

Rebekka sagde ...

Hej Arne

Tak for en god blog. Den er alletiders til os nybegyndere :-)
Vi er en familie på 3 som har besluttet at tage til Californien i eftersommeren (19.aug-11.sep). Vi har tidligere kørt rundt i Californien i bil (den gang vi kun var 2) men synes at motorhome virkede som en god idé når vi har vores datter på 3 år med. Vi har forestillet os en tur som i store træk er SF -> Lake Tahoe -> Yosmemite -> San Dieago -> LA -> SF, men vi er ikke meget for at planlægge alt for meget på forhånd da vi synes det er fedt at kunne gøre lidt som man lige føler for. Vi er klar over at Yosemite er vi nok nødt til at booke på forhånd, men hvad er din erfaring med andre steder i Californien? Skal man helst booke nu for at være sikker på en plads eller kan vi godt gøre det fra dag til dag når vi er derovre?

På forhånd tak.

Mvh. Rebekka

Arne sagde ...

Hej Rebekka.
Tak for dine pæne ord. Californien er populær og I rejser mens det stadig er mellemsæson for motorhomeferie i Californien.
Langs highway 1, Yosemite og andre nationalparker kan det være en god ide at booke i forvejen.
Vedr. bestilling online on the road, så vær opmærksom på, at naturcampingpladser oftes kun kan bookes indtil 72 timer før.
I bør nok kunne finde campingpladser, men personligt ville jeg foretrække at planlægge turen og bestille det hele hjemmefra.
Det giver en ro og masser af tid til at opleve og hygge på campingpladserne frem for at bruge tid på at lede en ledig plads.
Så er det også muligt at variere mellem naturcampingpladser, private campingpladser med swimmingpool og naturcampingpladser ved vandet langs Highway 1. I får de pladser I gerne vil have og skal ikke tage til takke med et 2. eller 3. valg af campingplads.
Så mit råd er planlæg og bestil hjemmefra.
vh Arne

Kent Cramer sagde ...

Hej Rikke og Martin.I Zion er den bedste campingplads http://www.zionriverresort.com/. Dog kommer det an på, hvad i går efter. Hvis det er natur, så er Arnes forslag OK, men hvis det komfort, så tag mit forslag. Jeg har været på RV camping de sidste 6 år i træk(USA/Canada), og vores oplevelser i Zion var fantastisk. Husk at gå på stien langs floden i Parken.

Hilsen Kent