11 september

Camping i Canyonlands NP, Utah

Squaw Flat Campground
Ligger i the Needles-området. Squaw Flat Campground er et ideelt udgangspunkt for populære vandreture som Chesler Park, Druid Arch og the Joint Trail.
Campingpladsen har 26 pladser der fordeles efter først-tilmølle. Pladsen har skylletoiletter, bålsteder, picnicborde, pladser for telte og vand. Maks længde for motorhomes er 28 fod.

Pris pr. nat for en plads er 15$.
Squaw Flat campingpladsen er åben året rundt, men er mest populær fra slutningen fra marts til juni og igen fra begyndelsen af september til midt oktober.

Willow Flat Campground
Ligger ved Island in the Sky-området. Willow Flat Campground er kun en kort gåtur fra Green River Overlook, et af de bedste udsigtspunkter for en solnedgang over Canyonlands National Park.

Campingpladsen har 12 pladser, der fordeles efter først-til-mølle. Pladserne har picnicborde og bålsted. Der er tørklosetter, men ingen vand. Maks længde for motorhomes er 28 fod.
Pris pr. nat for en plads er 10$.
Willow Flat er mest populær fra slutningen af marts til juni og fra begyndelsen af september til midt-oktober.


Vis Canyonlands National Park på et større kort

1 kommentar:

Jens sagde ...

Et alternativ til Willow Flat Campground kan være Kayenta campground i Dead Horse Point State Park, som ligger lige ved siden af Island in the Sky området af Canyonlands.

Fordelen er at Kayenta campground kan bookes, så man er sikker på at der er en plads. Iøvrigt er der også strøm, så hvis man er der i de varme sommermåneder, er der mulighed for at bruge aircon i camperen. Prisen er 20$ hvilket stadig er i den billige ende.

Og så er Dead Horse Point State Park iøvrigt klart et besøg værd.

Men ellers tak for alle de gode tip Arne.