13 februar

GPS giver bedre familieferier i motorhome

GPS'en er faktisk værktøj og en god hjælper til mange ting. Ikke kun til navigering og finde en bestemt adresse i en storby. GPS'en kan også bruges til familieunderholdning og skattejagt, når rejsen er i motorhome rundt i Canada og USA.

Brug GPS og find gemte "skattekister" i Canada og USA. Ungerne vil elsker det og vi voksne kan også godt blive grebet af skattekistefeber. Det kræver en GPS, et gratis login på www.geochaching.com og lysten til at opleve og bevæge sig. Find skatten og byt en ting fra skattekisten med en ting du har med (af samme eller højere værdi). På Geocahing.com kan du finde koordinater på skattekister over hele verden, føre logbog og logge dine fund.

Hvad er GEOchaching?


Der er mange skatte derude. Jeg har nedenfor nogle eksempler fra Goldstream Provincial Park på Vancouver Island og Stanley Park i Vancouver, begge British Columbia, men du kan finde GPS Geoskatte overalt i Canada.

Jeg har nedenfor nogle eksempeler fra Moab, Utah (Arches National Park)og San Simeon Sate Park og Highway 1 i Californien, men du kan finde GPS Geoskatte overalt i USA.

GEOcaching i Canada
GPS GPS "skattekister" gemt i Stanley Park, Vancouver, Canada.

GPS GPS "skattekister" gemt i Goldstream Provincial Park, Vancouver Island, British Columbia, Canada.

GEO caching i USAGPS GPS "skattekister" gemt i og omkring byen Moab i Utah - ikke langt fra Arches National Park, USA.

GPS GPS "skattekister" gemt i og omkring San Simeon State Park og highway 1 i Californien, USA.

GPS skattejagt er ikke forbeholdt rejser til Canada og USA. Du kan også gå på skattejagt i Danmark.
Det er også muligt at downloade Geocaching app til Iphone og Ipad.

Ingen kommentarer: