24 juli

Drømmer om en ferie i autocamper?

Drømmer du om en ferie i autocamper i Canada eller USA i 2019, så er det godt at være ude i god tid. Du får tid til planlægning, tid til at vælge den rigtige autocamper, mulighed for at udnytte de gode bestil-tidlig rabatter samt rigtigt meget tid til at glæde dig.

Priser for leje af autocamper i Canada og USA i 2019 er kommet. Der er de sædvanlige bestil tidlig rabatter hos Cruise Canada, CanaDream og Fraserway i Canada og hos Cruise America, El Monte og Road Bear i USA.

Derudover er der lige nu nogle helt usædvanlige gode priser på gode autocampere fra CanaDream i Canada. CanaDream kører med fleksible priser, de er afhængige af udbud og efterspørgsel. Efterspørgslen lige nu er ikke rigtigt kommet igang og det giver mulighed for at bestille en god autocamper i højsæson (skolernes sommerferie) i 2019 til en super god pris.

Tjek med MyPlanet på tlf. 70 12 50 11 for leje af autocamper i Canada eller USA og få hjælp til at finde den rigtige autocamper, det rigtige sted og til den rigtige pris.

Ingen kommentarer: