28 juli

USA SUPER TILBUD | Los Angeles - Phoenix

Har du brug for sol og varme efter en dansk sommer? Tag på en efterårstur, september - oktober 2011, i motorhome gennem det sydvestlige USA fra Los Angeles til Phoenix. Du kan hente motorhomet i Los Angeles efter 7. september og SKAL aflevere vognen i Phoenix inden 1. november 2011. Heruder over bestemmer du selv ruten og hvad du skal opleve undervejs.

Den direkte vej fra Los Angeles til Phoenix er kun 400 miles, men der er i pakken 2.000 miles nok luft til at køre på opdagelse i det sydvestlige USAs mange skønne nationale parker.

Du kan inkludere Yosemite NP, Dearth Valley NP, Zion NP, Bryce NP og/eller Grand Canyon NP, men også Las Vegas.

Cruise America Old Vehicle Special | SUPER TILBUD | Los Angeles til Phoenix
Der er kun 10 motorhomes i dette SUPER TILBUD, så skynd dig.
Inkluderet i prisen er flyrejse, 1. nat på hotel, 10 døgns leje leje af motorhome inkl. forsikring, 2.000 miles, udstyrspakker, køkkenpakke og envejsleje.
13 dage før kr. 10.295. Nu fra kr. 6.795 pr. person, når 2 rejser sammen.

Klik her og se mere på MyPlanets hjemmeside om dette enesteånde efterårstilbud på leje af motorhome i USA

usa motorhome cruise americaUSA er der perfekte land for ferie i motorhome. Masser af plads og mange gode naturcampingpladser.

Der er tale om ældre Cruiuse America motorhomes
Cruise America udskifter løbende deres flåde af motorhomes. Der er her tale om motorhomes som Cruise America ikke længere skal bruge. Derfor skal vognene nu køres til Phoenix og sælges.

Ingen kommentarer: