Hvorfor motorhome

Hvorfor skal du vælge at holde ferie i motorhome, når rejsen går til Canada eller USA?
Helt kort handler det om natur, camping og samvær.

Hvorfor skal du køre i motorhome?
Fordi du kun vil køre få kilometer og ikke kun tilbringe tid bag rattet på Canada og USAs landeveje, men vil tæt på naturen, have tid til campingliv og samvær og selv bestemme, hvornår du spiser på restaurant.
Derfor skal du vælge ferie i motorhome.
Motorhomet er perfekt, hvis du vil bruge tid i det vestlige Canada og i det vestlige USAs unikke natur, hvor nationalparkerne rummer en del enestående oplevelser. Eller hvis du søger sol, varme og gode strande i solskinsstaten Florida, når vinteren banker vores dør.
Bruges rigtigt
Det handler om at nyde og udnytte de faciliteter og muligheder som et motorhome stiller til rådighed. Vil du gerne køre fra kyst til kyst på kort tid, så er det bedre at vælge en lydløs Cadillac og glide gennem landskaberne.
Artikel hos MyPlanet fortæller om de mange fordele ved at rejse i motorhome, når turen går til Canada og USA
Frihed i motorhome i Canada og USA. Motorhome-ferie er noget helt specielt, og har man først prøvet det, er chancen for at man tager af sted igen stor. Der er mange måder at tilrettelægge sin motorhome ferie på, men der vil helt sikkert være noget for enhver smag.

Ferie i motorhome (autocamper og RV) handler om frihed og natur. Friheden til at vælge, være fleksibel, selv styre tempoet og selv bestemme, om du vil spise "hjemme" eller ude på restaurant. Samtidig har du muligheden for at komme tæt på naturen. Du kan vågne op til naturens lyde, fuglenes sang og med en udsigt til snedækkede bjergtoppe eller en rolig smaragdgrøn sø.

Hvorfor holde ferie i motorhome?
  • Du har frihed til selv at bestemme.
  • Du kan både bo på private pladser med swimmingpool og naturpladser, hvor du holder "in the middle of nothing".
  • Du bestemmer selv, hvornår du spiser ude på restaurant.
  • Du har altid "sommerhuset" med.
  • Du skal kun pakke kufferterne ud/ned en gang.