onsdag den 10. november 2010

November = amerikansk motorhome i DK

Kom og oplev et ægte amerikansk motorhome i Danmark. MyPlanet har hentet et ægte amerikansk motorhome til Danmark og i november måned har du mulighed for at komme tæt på den amerikanske drøm om frihed og oplevelser i særklasse.

Motorhomet er en C19 fra Cruise America/Cruise Canada. En seks meter skønhed med alt i bekvemmelighed og faciliteter, og det perfekte rullende feriehus, når turen går til Canada og USA.

Drømmer du om ferie i Canada og USA, frihed og fleksibilitet?
Kom forbi MyPlanet til en snak om mulighederne for ferie i motorhome eller kom til foredrag og få svaret. MyPlanet holder en serie ekstra foredrag om ferie i motorhome i Canada og USA, hvor du kan høre om fordelene ved denne ferieform, og om hvor nemt det er at komme rundt i Canada og USA med et motorhome.

KLIK HER og læs mere om motorhome måned hos MyPlanet.

I Danmark bruges ofte udtrykket autocamper om et motorhome. Vores nabolande kalder et motorhome for bo-bil og hus-bil, og det er lige, hvad det er. Et sommerhus på fire hjul. Et motorhome er en 1-værelses lejlighed med det hele: køkken, toilet og bruser, soveværelse og opholdsrum. Hele tiden har du alle livets nødvendigheder lige ved hånden og det gør livet på landevejen nemt.

Ingen kommentarer: