tirsdag den 9. marts 2010

Florida - Motorhomerejse og camping

Danskerne rejser som aldrig før til Florida i USA. Sol, strand og vand plus temaparker trækker hvert år tusindvis af danskere til solskinsstaten Florida. De fleste vælger en kør-selv- i bil eller et ophold på et hotel/resort og gerne i forbindelse med de store temaparker i Orlando.

Motorhomerejser til Florida
Der findes et godt alternativ. Er du børnefamilie eller har du lyst til at krydre Florida-rejsen med ekstra natur- og strandoplevelse på The Keys, så overvej en rejse i motorhome. Motorhomerejser er en prisbillig måde at rejse. Det er camping tilsat lidt ekstra luksus.

Cruise America Floridarejse
Motorhomeudlejeren Cruise America har sammensat en god rejse rundt i Florida. Rejsen er på 1.700 km og Cruise America foreslår 11 dage til rejsen. Forlænges turen med ekstra dage, så er rytmen perfekt og der bliver tid til flere temaparker i Orlando, ekstra dage til at nyde de enestående strande plus mulighed for at besøge en af USAs største nationalparker Everglades National Park.

Campingpladser i Florida
Crusie America har også forslag til campingpladser. En kombination af statsparker til 20 og 30 dollars til luksusresorts med plads direkte ved strand og hav til 100 og 120 dollars pr. nat for et motorhome inkl. to personer.

[2] Grassy Key RV Park
[3] Boyd's Key West Campground
[4] John Pennekamp Coral Reef State Park
[5] Flamingo Campgound i Everglades National Park
[6] Periwinkle Park & Campground
[7] Fort DeSota Country Park
[8] Disney Fort Wilderness Campground
[9] Fort Perce Inlet State Park
[10] Dania Beach

Interesseret i en rejse i motorhome i Florida i USA, så kontakt rejsebureauet og motorhomeeksperten MyPlanet for et tilbud på rejsen.

Ovenstående rejse kan begynde og slutte i Miami, Orlando eller Tampa.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Arne
Vi står og skal til Florida i feb. 2012 i motorhome.
Vi tænkte på, om du kan sige noget omkring sikkerheden når man overnatter på de forskellige former for campgrunds ?
Tænker om det er sikkert at overnatte i fx statsparker mm hvor der ikke er nogen der holder opsyn ?

På forhånd tak for dit svar.
Venlig hilsen Mette

Arne sagde ...

Hej Mette.

Med de erfaringer jeg har med naturcampingpladser i statsparker og statsskove, hvor der ikke har været opsyn, så har jeg eller min familie aldrig følt os usikre. Der er altid andre campister på pladsen og et par gange i døgnet kommer der gerne en "park ranger" rundt og ser om alt er som det skal være.

Det er selvfølgeligt forskelligt fra plads til plads, men statsparker ligger ofte meget godt og koster næsten ingenting, så dem skal I helt klart gå efter. Bestil dem gerne i forvejen, så I er sikre på en plads, da februar er en populær rejsemåned i Florida.

vh Arne