søndag den 9. august 2009

Rejse i Florida: Vinter i sol og varme

Drømmer du om sol og varme i begyndelsen af 2010, mens vinteren endnu har sit greb om Danmark? Så tænk på en rejse til Florida - den amerikanske solskinsstat.

MyPlanet tilbyder netop nu op til en måneds ferie i motorhome i Florida til kr. 9.900 pr. person, når to personer rejser sammen og 6.900 pr. person, når fire personer rejser sammen. Rejsen skal begynde inden 1. april 2010.

En utrolig lav pris som udover leje af motorhome inkl. forsikringer også inkluderer flyrejse fra Danmark til Florida, første nat på hotel, 1.500 miles, køkkenudstyr tilvognen og personligt udstyrspakke (tæppe, pude, linned, badehåndklæde og viskestykke).

Der skal bare være penge til lidt mad og camping. At købe ind i USA er som at købe ind i Danmark, men uden at betale moms. Overnatning på campingpladser koster mellem kr. 150 og kr. 500 (gælder vognen inkl. to til fire personer) afhængig af hvor i Florida og campingpladsen faciliteter.

Priseksemplar fra marts 2010
Tjek mere på www.koa.com - og specifikt om Florida på www.koa.com/where/fl/index.htm
Clewiston / Lake Okeechobee KOA – 45$ pr. nat.
Key West KOA – 100$ pr. nat.

Florida State Parks - Se mere på www.floridastateparks.org
Bahia Honda State Park på The Keys lige før Key West - 38,5$ pr. nat og 269,50$ pr. uge.
Talbot Island State Park ved Jacksonville - 24$ pr. nat og 168$ pr. uge.

Det er billigere at rejse til Florida end at tage til Gran Canaria eller Mallorca eller den spanske solkyst.

Temperaturen i den sydlige del af Florida i januar, februar, marts og april er som en god dansk sommer. Brug Wundergrounds Tripplanner og se hvordan vejret bliver når I gerne vil af sted på en rejse til Florida.

Ingen kommentarer: