tirsdag den 4. august 2009

C19 motorhome i Canada og USA - max 3 pers.

Cruise Canada og Cruise America har i maj 2009 introduceret en ny vogntype. Det er den lidt mindre og mere kompakte C19. Perfekt til to voksne. Men også med plads til tre voksne eller to voksne og et barn. Vognen er nem at køre og parkere og bruger mindre brændstof. Der er flere nye faciliteter og en ny teknologi som gør C19 topmoderne.

Der er lavet en kort (3.34 minutter) video præsentation på dansk om C19-vognen. Klik på afspille-knappen nedenfor og se videoen.Klik her og se målene på C19-vognen, sengestørrelse og tankstørrelser.

MyPlanet lejer denne type motorhome ud i Canada og USA. De koster fra kr. 500 i døgnet. Bestil nu og få 15% rabat på lejen.

Klik her og se priser for leje af motorhome i Canada og USA.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Arne

Kanon BLOG.
Vi er en familie på fire (med voksne børn), som har besluttet os for at se USA/Californien (ud/hjem via Frisco) i 3 uger henover jul og nytår - altså uden for sæsonen, som jeg forstår det.
Det er en jungle at finde en RV med alle de forskellige beregningsmetoder, der anvendes, men kan du eventuelt give et fingerpeg om, hvad man ihvertfald skal passe på, når man indgår en aftale via nettet - også henset til at både du og de selskaber, jeg har været i kontakt med, understreger, at jo før man booker, des bedre. Gælder det også i vinterperioden?
Jeg har eksempelvis et tilbud på en RV 31ft med alt inkl. for 2761$ for 20 dage!
Vi er derudover klar over, at det grundet vinteren ikke er smart at besøge de nordlige og indre parker, eks. Yosemite, men at vi skal fokusere på den sydlige del af Californien. Hvis du har gode råd derudover, er de selvfølgelig velkomne.
Mvh/Lars

Arne sagde ...

Hej Lars.
Der er meget forskel på udlejningsfirmaer og der er meget forskel på måden de udregner prisen og hvad den så inkluderer af forsikringer, etc.

Ja. Det er en jungel som jeg selv gerne vil undgå og det er svært at rådgive bredt og generelt.

Pas på med forsikringer. Både at I får de rigtige, men også at de fleste amerikanske sælgere primært er provisionslønnede og vil gøre alt for at sælge jer ekstra forsikringer, som I måske slet ikke har brug for.

Jeg kan konkret sige om San Francisco og jul/nytår: MyPlanet (tlf. 70 12 50 11) tager fra kr. 500 til kr. 550 pr. døgn (afh. hvor tæt på julen I skal have vognen)for et 30 fods motorhome og det er inkl. nødvendige forsikringer, udstyr til vognen(køkkengrej, service, bestik, m.v.) og personligt udstyr, (puder tæpper, håndkæder, etc.).

Dertil kommer så betaling for de km skal man køre.

Netop nu har MyPlanet 10% rabat på lejen af vognen plus prisen man rejser mellem 15. oktober 2009 og 1. marts 2010.

I skal helt klart fokusere på det sydlige Californien og de kystnære områder, hvis I vil undgå vinteren. Det sydlige Arizona kan være ganske varm i vinterhalvåret, men med kolde nætter - måske kunne det være en mulighed.

Hilsen og god tur
Arne

Anonym sagde ...

Hej Lars,

jeg vil klart anbefale dig at bestille camper igennem MyPlanet.
1. Du sparer ikke det store ved at bestille selv.
2. Er der problemer har du super opbakning fra MyPlanet. Det oplevede vi.
3. Du får det du skal bruge.

Bestil evt en 25 fod det er efter min mening rigeligt og nemmere at kører rundt med i byer etc.

Søren Holdt