torsdag den 13. august 2009

Camping: Watchman i Zion NP, Utah

Egentligt havde vi ikke afsat tid til et besøg i Zion National Park, men Watchman campingpladsen i Zion lå på vores rute og blev et stop. Det var en dejlig campingplads, og selvfølgelig skulle vi også bruge lidt tid i Zion.

Watchman-campingpladsen ligger ved Zion nationalparkens besøgscenter og kun 400 meter fra den sydlige indgang til parken. Fra besøgscentret kører der en obligatorisk gratis shuttle-bus gennem parken. Det er ikke tilladt at køre i egen bil gennem Zion-kløften. Derfor er Watchman campingpladsen perfekt for et besøg i Zion National Park.

Telt og motorhome-pladser med strøm er tilgængelige hele året rundt, men kan kun forhåndsreserveres fra april til oktober. Campingpladsen har 162 pladser, hvoraf 95 har strøm. der er ikke tilladt at bruge generator. 69 af pladserne er forbeholdt telte. Der er en sani-dump ved campingpladsen.

Pladserne koster fra $16 til $20 for en nat.

Det var i 2008 at vi på vores USA rejse boede på Watchman campingpladsen. Læs mere om hele turen gennem det vestlige USA i motorhome på bloggen USArejsen.dk

Klik her og læs mere om Zion National Park.


Vis Watchman Zion på et større kort

Vi boede på plads B42.

Watchman campingpladsen i Zion National Park.
GPS Koord. 37.19692, -112.988076.

Ingen kommentarer: