20 marts

Camping omkring Yosemite National Park

Camping i Yosemite National Park kan sommetider være en udfordring. det kan i sommermåneder plus i weekender være svært at finde en plads og næsten umuligt at bestille den hjemmefra. Heldigvis er der i Yosemite National Park en del campingpladser, hvor der er først-til-mølle.
Har du brug for camping omkring Yosemite parken så er der rigtig mange muligheder. Som kortet nedenfor viser så er listen af muligheder næsten uendelig.

Campingpladser i og omkring Yosemite National Park
campingpladser i yosemite national park californien

Symbol guide:
Brun | NP = Campingplads i nationalpark.
Grøn | Træ = statsskov.
Gul | Telt = KOA campingplads.
Sort | Telt = Uafhængig campingplads.
Brun | CP = County eller City park.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...


Hej Arne
Vil høre om du kan komme med lidt forslag til en del af vores tur til sommer i Yosemite området.
Planen var oprindeligt at køre fra San Francisco d 24/6 mod Mariposa med 1 overnatning. Derefter 3 overnatninger i Yosemite. Derefter 1 overnatning ved Mammoth Lakes for derefter at fortsætte mod Las Vegas.
Vores problem er at vi desværre ikke var heldig at få en plads på en af de eftertragtede pladser på upper pines,north pines eller lower pines. Vi har fået en enkelt overnatning på Hodgdon Meadows 26/27 juni.
Vi overvejer 2 nætter på KOA Yosemite West Mariposa 24-26 juni for så kan man vel køre til Yosemite selv i sin autocamper eller kan man med fordel benytte shuttlebussen?
Derefter har vi den ene nat ved Hodgdon hvor vi også skal bruge tid på at køre frem og tilbage til Yosemite, men der er vel ikke noget godt alternativ?
Mariposa Grove er jo lukket så de store træer kan man måske slet ikke se her? Skal man så hellere tage forbi Sequoia eller er det ikke så smart da det er svært at køre der med autocamper?
Har du et forslag til campingplads ved Mammoth Lakes? Jeg har kigget på Sherwin Creek. Kender du den?
Hilsen Vibeke

Arne sagde ...

Hej Vibeke.
Yosemite Valley er populær, så det er svært at få plads i dalen. jeg har boet på Hodgdon Meadows og et fint stop mellem San Francisco og Yosemite-dalen. De private pladser ved Mariposa er også OK. Jeg ville altid tage motorhomet med ind i parken.
Køre tidligt om morgenen, før morgenmaden, så køre ind i dalen, finde en p-plads et hyggeligt sted. Spise morgenmad, opleve dalen, evt. tage gratis bussen rundt, gå nogle ture.
Der er mange steder i Yosemite hvor I kan se store træer, ikke så store som Mariposa eller Sequioa, men stadigvæk imponerende til min smag. Skal det være de største, så er det Sequioa NP. Parken har begrænsning for store motorhomes, men der er en shuttlebus eller I kan leje en personbil.
På østsiden af Yosemite ville jeg vælge en statsskov ved ex. June Lake, hvor der er flere små naturcampingpladser - ligger også tæt ved Mono Lake. Jeg kender ikke Sherwin Creek.
God tur til USA. vh Arne

Anonym sagde ...

Tak for dine svar. Jeg har lige booket den sidste plads der var ledig ved June lake på den dato vi skulle bruge så det var perfekt. Der er jo nogle pladser på North pines i Yosemite som evt frigives senere. Har du nogen erfaring eller kendskab til om de normalt bliver tilgængelige i slutningen af juni. Der er forbehold for det men de vil sikkert også være umulige at få alligevel! Tror du vi snart bør bestille plads på KOA ved Yosemite eller bliver de ikke booket så tidligt som statsskovene? Hilsen Vibeke