26 januar

Rabat på familievenlig ferie i Canada og USA

Vær opmærksom på, at TILBUD med 10% rabat på leje af  motorhome / autocamper fra Cruise America i USA samt Cruise Canada og Go West i Canada udløber fredag den 30. januar.
Så skal du udnytte rabatten, så er det NU.

Klik her og se mere på MyPlanets hjemmeside om rabat på leje af motorhome / autocamper i Canada / USA.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

HejHej Arne ! Under kyndig vejledning fra dig og Myplanet tog hele familien til Canada i 2012 - vi havde en fantastisk ferie i mobilhome på Vancouver Island og Canadas vestkyst. Ja ! Nu skal vi afsted igen - 4 uger i sommeren 2015. Denne gang vil vi background campe i 14 dage på,Vancouver Island. Vi vil gå westcoast trail og nyde naturen som er så smuk der..de sidste 14 dage vil vi køre i mobilhome fra Vancouver. Men vi er lidt i tvivl om ruten. Sidste gang kørte vi Banff, Jasper, Mount Robson , icefield Parkway... det var rigtig godt. Men skal vi køre en anden rute denne gang ??? Vi tænker måske at køre langs den amerikanske grænse - altså på tværs af landet over til Banff. Og køre den Trans-canadiske High way tilbage til Vancouver. Men vi er lidt i tvivl - da vi sidste gang nød naturen og skov-camping pladserne og kan ikke helt finde ud af hvad der er på.disse ruter. Hvad vil du anbefale og er der noget at se og gode campingpladser på disse ruter ? Mange hilsner Bettina og co!

Arne sagde ...

Hej Bettina & Co.

Herligt at I har mod på mere Canada.
Det glæder mig altid, når jeg kan være til hjælp.

Rute 3 langs den amerikanske grænse byder på endnu flere muligheder for naturcamping end mange andre ruter i det vestlige Canada.
Langs highway 3 er der masser af provinsparker og mange af dem har naturcampingpladser.
Langs highway 3 er naturen ikke så dramatisk som i Rocky Mountains, men det opvejes af hyggelige småbyer, masser af historie og kultur plus at ruten ikke er så overrendt af oversøiske turister.
Highway 3 er et godt valg. Og I får stadig mulighed for at gense Rocky Mountains.
Overvej at besøge Waterton Lakes National Park i det sydvestlige hjørne af Alberta - lige på grænsen til USA. En af mine favoritparker i Canada.
Fra Waterton kan I køre på østsiden tilbage til Canmore og Banff. Smuk tur.

Ruten tilbage til Vancouver kunne godt være highway 1. Smuk tur, lidt hurtigere og I kommer gennem Glacier nationalparken og lige forbi Mt. Revelstoke nationalparker.

God tur og GO GO GO.
Canada bliver jeg aldrig træt af.
vh Arne