03 januar

Camping i USAs national parks

Der er uanede muligheder for camping i de amerikanske (og canadiske) nationalparker. De fleste nationalparker har camping og ofte flere campingpladser. På nogle kan der bestilles plads i forvejen og på andre er det først til mølle. De fleste campingpladser i USA national parks har både forudbestilling og først-til-mølle, mens forudbestilling i Canada national parks er begrænset til nogle få parker og pladser.

De fleste campingpladser i nationalparkerne er naturpladser med meget få faciliteter, men der findes også pladser med el-vand-afløb og ofte er der dump-station tilknyttet campingpladsen.

Bestilling af plads på campingplads i national park
De fleste af amerikanske campingpladser i nationalparkerne kan bestilles gennem National Recreation Reservation Service.
Generelt gælder følgende, men der kan være specifikke regler for udvalgte parker og campingpladser, så tjek altid.

Individuelle pladser i USDA Forest Service og US Army Corps of Engineers kan bestilles op til 240 dage før.
Individuelle pladser i National Park Service, Bureau of Reclamation og Bureau of Land Management kan bestilles op til 180 dage før.
I dag (3. januar) kan der bestilles plads på Mather Campground ved Grand Canyon Village frem til 3. juli.
I dag (3. januar) kan der bestilles plads på Watchman Campground i Zion NP frem til 3. juli.
I dag (3. januar) kan der bestilles plads på North Campground i Bryce Canyon NP frem til 3. juli.
I dag (3. januar) kan der bestilles plads i Yosemite NP frem til 14. maj. Se billede.

1 kommentar:

Madelene sagde ...

Hej!
Din blog er blevet nomineret til Bedste USA-blog i Travel Blog Awards! Travel Blog Awards er en konkurrence, hvor læserne og Supersavers jury nominerer og stemmer på de bedste rejseblogs i fem forskellige kategorier. . Jo flere nomineringer en blog har, jo større er muligheden for at komme med i finalen! Du kan downloade en widget til din blog - det gør det nemmere for dine læsere at nominere og stemme på dig! Widgeten finder du her: http://www.supersaver.dk/konkurrence/travel-blog-awards/2013/usa-blog.
Vinderne i hver kategori vil foruden den store ære, også få udgivet sin blog i bogform.
Held og lykke!
Med venlig hilsen
Madelene