06 oktober

Road Bear C19-22. Et super mindre motorhome

Hvilket motorhome er det rigtige når rejsen går til USA? Det spørgsmål kan der være mange forskellige svar på, afhængig af hvem man er og hvor mange, der skal af sted sammen.
Road Bear har en vogn som bør være interessant for par og for småbørnsfamilier, der ikke vil have en for stor vogn.
Road Bear C19-22 er maks 7 meter lang, men har stadig en fast seng bagerst i vognen. En fast seng med en ordentlig madras er et must på en længere ferie i motorhome.
Road Bear C19-22 er perfekt for op til 4 personer med seler og sovepladser.
Prisen for en lidt kortere vogn og en fast seng er, at der ikke er et "almindeligt bord/bænke sæt. Ikke 2 sofaer og et bord, men kun 1 sofa. Det er også lidt sværere at gå fra førerhuset og direkte ind i bo-delen. Tilgengæld sidder personerne på sofabænken under kørslen tættere på førerhuset.
Størrelsen taget i betragtning, så er det en super vogn med den helt rigtige indretning. Road Bear C19-22 har markise og alle måltider skal alligevel indtages i det fri (under markisen), så der er rigelig med plads indenfor til dem som værdsætter en lidt kortere vogn.
Du kan leje en Road Bear i San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Denver, Orlando og New York.

1 kommentar:

Jens sagde ...

Har lige returneret en Road Bear 19-22 for et par dage siden, efter 50 dages leje.

Rigtig lækker vogn, som jeg var meget tilfreds med. Synes grundplanet er væsentligt bedre end Cruise Americas C19, selvom den kun er en lille smule længere. Og så er køkkenet efter min mening bedre en selv de store Cruise America, da man får meget mere bordplads.