11 september

USA & Canada autocamper foredrag i DK

Rejsebureauet MyPlanet tager i oktober på Danmarks turne og kommer til Aalborg, Aabenraa, Esbjerg, Hillerød, Middelfart, Ringsted, Silkeborg og Taastrup med deres meget populære rejseforedrag om ferie i autocamper i Canada og USA.

Du vil gerne til Canada eller USA, men skal det være i bil eller autocamper? Kom tættere på svaret, når MyPlanets erfarne autocamper-ekspert Arne Naamansen tager på foredragsturné i hele Danmark og fortæller alt, hvad du bør vide, hvis du drømmer om at opleve Canada eller USA i en autocamper.

Har en ægte amerikansk autocamper med
For at give dig den helt rigtige fornemmelse af en ferie i autocamper har MyPlanet taget en ægte amerikansk autocamper med. Før og efter foredraget er der mulighed for at få et kig indenfor.

”En ferie i autocamper handler om frihed og uafhængighed. Frihed til at lade nysgerrigheden styre dagen og ruten. Frihed til selv at bestemme og være uafhængig af køreplaner, reservationer, indtjekning og udpakning. Og det er ikke dyrere at holde ferie i autocamper end i bil,” forklarer MyPlanets Arne Naamansen, der har rejst i autocamper i USA og Canada hele 9 gange.

Med billedshow og billeder fra campingpladser, landevejene og den enestående natur underbygger Arne under foredraget argumenterne for ferie i autocamper. Når aftenen er omme, er du afklaret med, om du også er til autocamperferie, når turen går til Canada og USA.

Foredraget er GRATIS, men tilmelding er af pladshensyn nødvendig.
Klik her for at læse mere og for tilmelding - www.myplanet.dk

Rejseforedraget er i
Middelfart, Biblioteket, onsdag den 3. oktober kl. 19.00
Aalborg, Vejgaard-Hallen, torsdag d. 4. oktober kl. 19.00

Silkeborg Medborgerhuset, mandag den 8. oktober kl. 19.00
Aabenraa, Folkehjemmet, 9. oktober kl. 19.00
Esbjerg, Biblioteket, onsdag den 10. oktober kl. 19.00

Ringsted, Kongrescenter, onsdag den 24. oktober kl. 19.00
Hillerød, FrederiksborgCentret, torsdag den 25. oktober, kl. 19.00
Taastrup, Kulturcenter, mandag den 29. oktober kl. 19.00Foredraget er GRATIS, men tilmelding er af pladshensyn nødvendig.
Klik her for at læse mere og for tilmelding - www.myplanet.dk

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej - vi har meldt os til et af foredragene. Fortæller du evt om en god første gangs oplevelse ved en rejse til USA. Vi er 4, hvoraf 2 er teenager piger på 13 og 15 år. Vi elsker camping/telt og er gode til det lidt primitive.
Har du umiddelbart et forslag om den ultimative 1. gang tur, på mellem 10 og 14 dage.

Arne sagde ...

Hej
Jeg fortæller til foredraget meget om fordele ved valg autocamper som rejseform, når rejsen går til Canada og USA. Der bliver også mange billeder fra både Canada og USA, men meget i relation til autocamper og camping.

Den ultimative 1. gangs tur afhænger af tiden og ønsker til ferien, men en klassisk 3-4 ugers tur er i det sydvestlige USA med Los Angeles, San Francisco og alle de store nationalparker: Yosemite, Zion, Bryce, Grand Canyon og så lige Las Vegas.

vh Arne