søndag den 26. februar 2012

Camping omkring Arches National Park i Utah

Arches National Park er en populær nationalpark og det er populært at campere i parken, hvor der kun er 52 pladser. Har du ikke i forvejen fået reserveret en campingplads på Devils Campground eller får en af de få først-til-mølle-pladser, så for tvivl ikke. Der findes i området udenfor Arches National Park en del alternativer. Der er flere private campingpladser, men også flere skønne naturcampingpaldser.

Camping langs Kane Creek Road
Der er 3 campingpladser langs Kane Creek Road. Nogle lige ved Colorado-floden. Der er tale om primitive, naturskønne pladser med tørkloset og bålplads. Kings Bottom har 10 pladser. Moonflower har 8 pladser. Hunter Canyon har 13 pladser. Ingen pladser kan reserveres i forvejen.

Camping langs Highway 128
Der er 12 campingpladser langs highway 128, der løber sydom Archres National Park og ind mod Colorado og de ameriklanske Rocky Mountains.
Alle pladserne har som minimum tørkloset og bålplads og ingen kan reserveres i forvejen.
Eksempelvis har Goose Ilsand har 18 pladser, Granstaff har 16 pladser, Drinks Canyon har 17 pladser, Hal Canyon har 11 pladser, Oak Grove har 7 pladser, Big Bend har 23 pladser og Upper Big Bend har 8 pladser.

Camping langs highway 279 (Potash Road)
Der er 3 campingpaldser langs Utah highway 279. Er lige ved Colorado-floden med naturskøn placering. De fleste er primitive, men der er bålsted og tørkloset.
Jaycee med 7 pladser, Williams Bottom med 18 pladser og Gold Bear med 8 pladser.

Camping langs highway 313 - vejen til Canyonlands Islands in the Sky
Horsethief campingpladsen er med 56 pladser den største i området og det er ikke muligt at reservere en plads. Horsethief har picnicborde, bålsted og tørkloset.
Dead Horse Point State Park har 21 pladser.

I udkanten af Moab by ligger Sand Flats Recreation Area med 120 pladser. Nogle har picnicborde og bålsted. der er tørkloset. Det er ikke muligt at reservere en plads i forvejen.

Ingen kommentarer: