søndag den 15. november 2009

Camping: KOA West Yellowstone, Wyoming

KOA campingpladserne er generelt af høj standard. De fleste har swimmingpool og trådløs internet. Vi har boet på en del KOA-pladser og der er foreløbig kun en plads som har skuffet os. Alle andre har været fine pladser og dette gælder bestemt også for KOA West Yellowstone.

I sommeren 2008 besøgte vi Yellowstone nationalparken i Wyoming og boede nogle dage på KOA West Yellowstone, der ligger kun få km for vestporten til nationalparken.

Klik her og se mere om KOA-campingpladser i Canada og USA.


KOA West Yellowstone
Campingpladsen Yellowstone West KOA er i KOA-kataloget opført under Wyoming, men ligger faktisk i Montana. Campingpladsen ligger lige ved West Yellowstone nationalparken og ikke langt fra grænsen til Wyoming.

KOA West Yellowstone har pladser med op til 50 amp, kabel-TV, el, vand og afløb. På campingpladsen er der pavillion/mødelokaler, det er muligt købe propangas, der er gratis trådløs internet, campingkøkken, swimmingpool, hot tub/sauna, man kan spille minigolf (koster nogle få dollars) og leje trehjulede cykler. Der er også en isbar, morgen- og aftensmads BBQ udendørs restaurant og en fin lille butik, hvor man også kan købe brænde til bålet.

Klik her for at se mere om KOA West Yellowstone og for at bestille en plads.

I juli 2008 betalte vi (familie på fire) 60 $ for en plads til vores motorhome og af faciliteter havde vi el og vand.


Vis KOA West Yellowstone på et større kort

Ingen kommentarer: