27 februar

Motorhometurforslag Canada USA

Mulighederne for motorhometure i Canada og USA er uendelige. De mange muligheder gør det sommetider uoverskueligt. Derfor har MyPlanet netop udgivet en 28-siders motorhomebrochure med turforslag til gode ture i motorhome i Canada og USA.

Det er din tur... MyPlanet: USA & Canada i motorhome - turguide - klik her og se mere.2 kommentarer:

Kristensen sagde ...

Hej Arne!
Vores familie på to voksne og tre børn i alderen 11-15 år, har nu været til dine foredrag i Århus. Det har været spændende og vi oplever virkelig god service fra jeres rejseselskab.Vi glæder os til vores tur til canada fra d. 16 july - d. 7 august. Vi har motorhome i 3 uger.
Men vi er stadig lidt forvirret om vores rute og har lidt svært ved at planlægge i detaljer og har brug for din ekspertise.
Vi lander i Calgary og skal flyve hjem fra Vancouver - hvor vi vil tilbringe et par dage. Vi vil selvfølgelig til Canada for at opleve naturen - vi vil gerne på vandreture, "riverrafting", kanoture, ridetur, bjørnesafari og til Vancouver Island og opleve regnskoven.
Vi vil ikke køre alt for mange km pr. dag og vil gerne campere flere dage samme sted.
Med al din erfaring - hvad vil du sige er den bedste rute?
Hvor er det godt at campere i flere dage ?
Hvor mange dage skal vi tilbringe på Vancouver Island?
Hvilken overfart skal vi tage til og fra Vancouver Island
Vores to drenge vil gerne til "Dinosauer-land" Drumheller- men er det værd at køre efter ?.
Mange hilsner fra familien Kristensen

Arne sagde ...

Hej familien Kristensen.
Den bedste rute vil for mig være Calgary ((1)første nat på Calgary Campgrund i vestCalgary) - Banff by (extra dag (2)) - Lake Louise (1) - Icefields Parkway (1) - Jasper (extra dag (2)) - Mt. Robson Provincial Park (1) - Cleawater (KOA med swimmingpool)(1) - ? (1) - Whistler (1) - Sea to Sky Highway 99 evt. Alice Lake PP (1) - Horseshoe Bay - færge til Nanaimo - Parkville (1) - Tofino på vestkysten (2) - Nanaimo (1) -Victoria (2) - færge fra Swartz Bay - Vancouver (2) - det giver 20 nætter.

5-7 dage på Vancouver Island og 14-16 dage på fastlandet.

Drumheller er bestemt værd at køre efter, men betyder også ekstra km og 2 dage, så hvis rytme og roligt tempo er meget vigtigt skal I overveje at vælge enten Tofino eller Drumheller fra. Begge kan stadig være med uden jeg mener det bliver for meget.

Håber I kan bruge overnstående i jeres planlægning.
God tur, hilsen Arne