20 maj

Camping: Rathtrevor PP, Vancouver Island

Camping og strand lige i byen. Det er Rathtrevor Provincial Park med campingplads lige ved Parksville på østkysten af Vancouver Island. Rathtrevor er et passende stop på turen mellem Victoria og Tofino.

Majestætiske gamle træer, smuk solnedgang, udsigt til kystbjergene på fastlandet, en uendelig lang sandstrand i dagområdet, tidevand og campingpladser der putter sig mellem Douglas fyr-træerne i skoven gør Rathtrevor Provincial Park til et populært udflugtsmål for indbyggerne på Vancouver Island.

Rathtrevor Provincial Park er opkaldt efter en irsk nybyggerfamilie, der byggede et hus på jorden ved Parksville. William Rath var guldgraver og kom til området i 1886 med sin unge kone og en babydatter. Familien byggede et hus og rydede skoven og begyndte at drive landbrug. William døde i 1903, men konen og de nu fem børn drev med succes gården videre og oprettede også en campingplads.

Rathtrevor er en meget populær campingplads i juli og august. Specielt i weekenderne er det en god ide at bestille plads i forvejen.

Der er to eventyrlige legepladser og masser af græs til at spille fodbold på.




Rathtrevor campingpladsen har 150 pladser. Der er bålsteder, vand og fine fællesfaciliteter med bruser og skylletoiletter.

En plads koster 30$. Der er sani-dump ved pladsen og for 5 dollars er det muligt at få tømt spildevandstankene.

Hvordan finder du Rathtrevor Provincial Park
Campingpladsen ligger i Rathtrevor Beach Provincial Park cirka tre km syd for Parksville på østsiden af Vancouver Island på den canadiske vestkyst.

Vis Rathtrevor PP på et større kort

Ingen kommentarer: