lørdag den 22. maj 2010

Camping: Green Point i Pacific Rim NP

Naturen på vestkysten af Canada kan være barsk og på vestkysten af Vancouver Island endnu barskere. Her midt i de uendelige skove og dybe fjorde og midt i tempereret regnskov ligger et lille paradis af en national park med en hyggelig campingplads lige ved en god sand strand.

Campingpladsen Green Point er et perfekt udgangspunkt for ture i området. Der er mange vandreture i parken ligesom det fra Tofino er muligt at komme på både bjørne- og hvalsafariture i de dybe fjorde på vestkysten.
Campingpladsen Green Point i Pacific Rim National Park har 94 pladser. Der er skylletoiletter, bålsteder, picnicborde og bænke, sani-dump, affaldscontainere. det er muligt at købe brænde. En plads koster 23.50$ for en nat.

Fra midt juni til midt september og specielt i weekenderne anbefales det at bestille plads i forvejen. Reservation kan klares via http://www.pccamping.ca/ eller ved at ringe +1-877-737-3783 eller +1-905-566-4321.

Hvordan finder du Green Point campingpladsen
Campingpladsen ligger en lille halv times kørsel syd for Tofino på vestkysten af Vancouver Island. Highway 4 går fra Parksville til Tofino.


Vis Pacific Rim NP på et større kort

Ingen kommentarer: