12 marts

Aldrig været billigere at køre autocamper i USA i juli

Netop nu er der nogle vanvittige lave priser for leje af autocamper hos Cruise America, hvis du begynde turen i Denver, Las Vegas, San Francisco eller Seattle i starten af skolernes sommerferie.

Jeg har aldrig før set noget tilsvarende ved bestilling i marts måned, men du skal begynde turen senest 3. juli eller til en endnu bedre ved start senest 27. juni.

En familie på fire kan få en ferie i skolernes sommerferie i USA til kr. 50.000 plus benzin, campingpladser og oplevelser..

KLIK HER og læs meget på om de gode autocamper tilbud fra Cruise America.

4 kommentarer:

Christianw sagde ...

Hej Arne,
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at rejse med motorhome på USAs vestkyst til sommer (5.-26. juli)! Men jeg har undersøgt campingpladserne på hjemmesiden reserveamerica.com, og der er fuldt reserveret på stort set alle de steder jeg har undersøgt.
Betyder det, at vi ikke kan få nogen campingpladser?? Eller findes der andre campingplads-portaler online?
Vi vil helst undgå at reservere i forvejen for at have mest frihed på vores road trip. Er der mulighed for altid at finde nogle ledige campingpladser uden at have reserveret på forhånd?

Vh. Christian

Arne sagde ...

Hej Christian.

Der er mere end 30.000 campingpladser i Nordamerika. Natur- og private pladser. Der er masser at tage af. Nogle naturpladser (nationalparker, statsparker, national skove, etc.) kan bookes i forvejen og andre er først til mølle. Kan også gælder for pladser på den samme campingplads.
Alle private campingpladser kan bookes i forvejen. Det er dog mere sjældent at de er udsolgte.

Når det drejer sig om naturcampingpladser, så jeg synes bedst om www.recreation.gov, men du får de samme muligheder for naturcampingpladser som på reserveamerica.com. Jeg tjekkede et par stykker ex. June Lake National Forest lige øst for Yosemite. Fik flere ledige datoer om i juli.

Derudover er mange andre muligheder og Google kan hjælpe dig ligesom der findes en skov af apps til både Apple og Android.

Det bør bestemt være muligt at finde pladser undervejs. Specielt hvis du sørger for at komme frem tidligt ex. kl. 14.00. Booker ind på en plads, og så derefter måske kører ud i området og får en oplevelse.

vh Arne

Jan sagde ...

Hej Arne

Vi er ved at planlægge vores rejse i motorhome, men er lidt i tvivl om vi må/kan kører igennem Death Valley først i Oktober med vores motorhome, eller vi skal "rundt om". Kan du hjælpe os der?

Hvor Jan

Arne sagde ...

Hej Jan.
Reglerne omkring Death Valley og sommerkørslen kan afhænge af hvornår I skal afsted og hvilket selskab I vælger at bruge, da reglerne nogle gange skifter fra år til år og mellem eksempelvis Road Bear, El Monte og Cruise America. Lige nu er det hos nogle selskaber forbudt og hos Cruise America er det på egen regning og risiko.
Hidtil har det været muligt med alle selskaber at køre i Death mellem 15.9. eller 1.10 og så frem til 1.6. eller 15.6.
I de foreløbige regler for 2018 sæsonen for Cruise America står der: "In Summer, clients visit these areas at their own risk and Cruise America will not be held responsible for
extraordinary vehicle recovery and other charges."
Planlægger du for fremtiden og vil være sikker, så vil en tur i oktober (så er temperaturen kun lige over 30 grader) eller endnu bedre i april, når Death Valley blomstrer, være perfekt.
De endelige regler/datoer vil fremgå af lejekontrakten I skriver under ved afhentning af motorhomet.
God tur, vh Arne