17 april

Kom til autocamperdag i Århus

Rejsebureauet MyPlanet sætter en hel dag fokus på rejser i autocamper i Australien, New Zealand, Canada og USA.
Derfor har bureauet hentet både en amerikansk autocamper samt en new zealandsk autocamper til Danmark, så interesserede kan se, hvad de kan leje, når turen går ”Down Under” til Australien og New Zealand og ”Over There” til Canada og USA.

Store autocamperdag er mandag den 30. april fra kl. 14.00 – 21.00 hos MyPlanet på Søren Frichs Vej 34 i Åbyhøj.

Udover at holde åbent i de to autocampere, så supplerer nogle af MyPlanets rejseeksperter med rejseforedrag om New Zealand kl. 17.00 og om autocamperferie i Canada/USA kl. 19.00.
Tilmelding nødvendigt.
Bureauet præsenterer også en række gode tilbud på leje af autocamper.

Se mere på MyPlanets hjemmeside om autocamperdagen i Århus.

Hvis vejret tillader det, bliver der også smidt en pølse på grillen eller ”barbien”, som den hedder i Australien.

2 kommentarer:

Kristensen sagde ...

Hej Arne!
Vi er i fuld gang med at planlægge vores tur til Canada - og har brugt dine gode råd rigtig flittigt. Bla. forsøger vi at booke caampingpladser på Vancouver Island - hvilket er lidt problematisk. Enten melder campingpladserne at der ikke er noget ledigt, eller også kan vi kun booke for hele weekenden. Eks. vil vi gerne have en enkelt overnatning ved Goldstream fra lørdag til søndag - men det er ikke muligt at resevere.
Hvad siger din erfaring !? er det muligt at finde campingspladser på Vancouver Island uden forudbestilling. Vi er på øen fra d. 31/7 - d 5/8.
Mange hilsner fra Bettina

Arne sagde ...

Hej Bettina.
Mandag den 6. august er BC Day (en provins hellidag). Derfor er det meget almindeligt at man i den weekend der ligger sammen med en helligdag skal booke flere nætter. Kan gælde både private og offentlige pladser.

Fordi det er begyndelsen af august og det er en provinshellidag, så ville jeg personligt bestille en plads hjemmefra. Alle i BC er ude og campere, så der kan sagtens være udsolgt.
Venlig hilsen Arne