10 marts

USA+Canada: Motorhomeferie. Hvorfor?

Ferie i motorhome i Canada og USA. Frihed i motorhome. Motorhome-ferie er noget helt specielt, og har man først prøvet det, er chancen for at man tager af sted igen stor. Der er mange måder at tilrettelægge sin motorhome ferie på, men der vil helt sikkert være noget for enhver smag. Ferie i motorhome (autocamper, RV) handler om frihed, natur og dyreliv. Friheden til at vælge, være fleksibel, selv styre tempoet og selv bestemme, om du vil spise "hjemme" eller ude på restaurant. Samtidig har du muligheden for at komme tæt på naturen og dyrene. Du kan vågne op til naturens lyde, fuglenes sang og med en udsigt til snedækkede bjergtoppe, en rolig smaragdgrøn sø eller de rødbrune klipper i det sydvestlige USA.

Hvorfor holde ferie i motorhome, når turen går til Canada og USA?
  • Du har frihed til selv at bestemme.
  • Du kan både bo på private pladser med swimmingpool og naturpladser, hvor du holder "in the middle of nothing".
  • Du bestemmer selv, hvornår du spiser ude på restaurant.
  • Du har altid "sommerhuset" med.
  • Du skal kun pakke kufferterne ud/ned en gang.
Klik her og læs hele artiklen om fordele ved motorhome i Canada/USA på MyPlanets hjemmeside.

Husk MyPlanet holder søndagsåbent på telefonerne (70 12 50 11) fra kl. 11-17.

2 kommentarer:

karsten sagde ...

hej arne vi påtænker en tur til usa eller canada i motorhome og har brugt din blog rigtig meget i den forbindelse må jeg lige rose dig ej den er fed.

vi kan simpelhen ikke finde ud af hvad vi skal vælge håber du kan komme med lidt imput.

vi skal 2 voksene og et barn på 10 afsted skal vi vælge vest usa eller vest canada.

vi vil gerne se noget flot natur og nogle national parker evt. nogle at de kendte storbyer.
er forskellen stor på natur oplevelser om man vælger usa eller canada.

vi havde først tænkt canada men så kiggede vi lidt på den tur fra la til sf yosemite zion grand canyon lasvegas så nu står lidt mellem den i usa eller vancuver island banff jassper whistler osv.

hvilken tur vil der være mest for vores søn på 9
vi skal først afsted 13 juni 2013 og skal være hjemme igen d, 7 juli alså 25 dage

er 25 dage nok da vi gerne vil være 2 dage nogle af stederne

håber du kan give lidt gode ideer til os tak for en rigtig god blog

hilsen diana og karsten

Arne sagde ...

Kære Diana & Karsten.
Det er 2 meget forskellige oplevelser I kan vælge imellem. Rejseformen med motorhome er den samme i Canada og USA, men det I ser og oplever er meget forskelligt.

I VestCanada får du primært grænne farver, korte afstande, vand, dybe fjorde og høje bjerge med sne og verdens smukkeste storby, Vancouver. Temp. som i DK i juni. lidt varmere ved vandet og lidt køligere i bjergene. Du får gode muligheder for aktiviteter som rafting, floating, hvalsafari, bjørnesafari og vandreture.

I VestUSA får mere røde, gule og brune farver, du får San Francisco, Alcatraz, Yosemite, Pacific Coast Highway 1, Los Angeles med VeniceBeach, Disney og Universal, gode strande, men også Las Vegas, Hoover Dam, Grand Canyon og masser af ørken. En bedre blanding af natur og storby, men også nogle længere afstande mellem tingene. Temp. som ligger over DK i juni.

Hvis I passer på med ikke at køre for meget, så ville jeg med en søn på 10år og juni-primo juli måned vælge Det sydvestlige USA. 25 dage er OK. Begynd evt. i Los Angeles og slut med nogle dage i San Francisco uden motorhome.

Begge ture vil være uforglemmelige oplevelser.
vh Arne