søndag den 17. oktober 2010

Camping: Palms RV Resort, Bakersfield, Californien

Californien er fyldt med campingpladser. Der er alle former for campingpladser. Fra de 1-stjernede parkeringspladser over 2-3-stjernede naturcampingpladser, til 4-stjernede private campingpladser a la KOA og de 5-stjernede resorts, hvor campinglivet ikke længere er camping, men taget til et højere niveau.

Sommetider er det bare nødvendigt med en plads for en nat, hvor man er på vejen mellem to større attraktioner. Palms RV Resort i Bakersfield er en god "gennemgangsplads" for en nat.

Bakersfield ligger, hvor highway 99 møder highway 59 og ikke langt fra Interstate 5. I østkanten af byen og ikke langt fra highway 59 ligger flere campingpladser. Nogle ligger tæt ved landevejen og den jeg har valgt, Palms RV Resort ligger ikke ved landevejen, men ved jernbanen.

palms rv resort, autocamper og motorhome campingplads i californien på rejser til USAPalms RV Resort i Bakersfield er en fin plads for en nat og har alle de nødvendige faciliteter med el, vand og afløb. Der er fine fællesfaciliteter med toiletter og brusere. Der er swimmingpool og spa (opvarmet året rundt) og et mini-mini-marked, hvor du lige kan købe nogle småting. En overnatning koster ml. 27 og 35$. Det er ikke en KOA-plads, men viser du dit KOA-kort, så får du 10% rabat på prisen.

Klik her og se mere om Palms RV Resort i Bakersfield, Californien.


Vis Palms RV Resort Bakersfield på et større kort

Ingen kommentarer: