fredag den 12. marts 2010

Bøger om rejser til USA

Rejser til USA står på mange danskeres ønskeseddel - specielt det vestlige USA og Californien trækker ekstra meget i mange. Men hvordan med forberedelserne? Bil eller motorhome, så er det godt at have nogle gode bøger om rejser til USA. Der findes mange gode bøger om rejser til Californien og det vestlige USA. Jeg har udvalgt nogle guidebøger som kan være en god ide at læse /købe inden rejsen går til USA.

Turen går til Californien & det vestlige USA
En god guidebog fra Politikens Turen går til-serie. Brune og sorte bjørne og brusende vand vandfald venter i Yosemite. Den røde Ford Mustang kører ad Route 66 fra ørkenen gennem bejrgene til Los angeles med Sunset Boulevard, Hollywood og Santa Monica. Seje surfere og skønne strandsild viser sig frem på Malibus hvide strande. Californien og det vestlige USA tiltrækker mange amerikanske drømmere og danske turister.

Turen Går til Californien og det vestlige USA dækker San Francisco, Los Angeles og Las Vegas samt udvalgte steder i Arizona, New Mexico, Colorado, Utah, Wyoming, South Dakota og Washington. San Francisco, Los Angeles, San Diego, Las Vegas, Californiens Highway 1, Sierra Nevada.

Turen går til Californien & det vestlige USA af Preben Hansen
Forfatter: Preben Hansen -
Udgivelsesår: 2009. 1. udgave, 1. oplag. 240 sider.

Klik her og køb Turen går til Californien og det vestlige USA i MyPlanets bogbutik på nettet.

Det sydvestlige USA i forruden
Sælges nu for: kr. 50. Normalpris: kr. 99. Tilbud gælder så længe lager haves.
En personlig skildring af en rejse gennem det sydvestlige USA, med stop i San Francisco, Salinas, Hearst Castle, Solvang, San Diego, Los Angeles, Disneyland, Las Vegas, Zion National Park, Monument Valley, Mesa Verde National Park, Santa Fe, Grand Canyon og en tur ad Route 66.

"Hånden rykker uvilkårligt ud mod telefonen for at ringe til rejsebureauet efter endt læsning af bogen, som er en slags dagbog over 24 dages bilrejse gennem seks stater i det vestlige USA: Californien, Arizona, New Mexico, Colerado, Utah og Nevada. Bogen vil være en stor inspirationskilde for enhver type USA-rejsende, både dem, der skal derover for første gang og dem, der har været der 10 gange før."
Allan Graubæk, Politiken

"Min kommentar til bogen. Øv, det var jo den, som jeg ville have skrevet. det vil jeg stadig. Ellers må jeg nok erkende (efter to gennemlæsninger på fem dage), at den fænger. Godt, levende fortalt og særdeles informativ."
Henrik Petersen, Vemb.

"Stor ros til bogen. Fornøjelig læsning, lige til at gå til. Gode tips og råd. Som at genopleve dele af min egen USA-tur for 11 år siden. Det var som at være der igen."
Birgitte Møller Jensen, Århus.

"En usædvanlig god bog, som jeg vil købe et ekstra eksemplar af til min datter."
Svend Aage Poulsen, Rødding.

Sider: 112. Udgave: 1. Udgivelsesår: 2000.

Klik her og køb Det sydvestlige USA i forruden af Arne Naamansen i MyPlanets butik på nettet.

Lonely Planet: California
Få en guide til det søde liv i Californien med campingpladser, barer, steder at spise og tips til til road-warriors, der jagter Hollywood-drømmen på en rejse til Californien. Indeholder mange gode kort og mange af henvisninger til flere informationer om rejser til Californien.

5. udgave. April 2009. 768 sider, 129 kort.


Klik her og køb Lonely Planet California i MyPlanets butik på nettet.

Lonely Planet: Southwest USA
Det sydvestlige USA indbyder til et rigtigt amerikansk roadtrip. Og guiden Southwest USA fra Lonely Planet vil gøre dette roadtrip til en større fornøjelse. En super guide at læse inden man rejser til USA. Og god at have med når man er på rejse i USA.

Route 66 er også beskrevet, så man ikke kan vente med at tage en tur ad alle landevejes moder - The Mother Road - fra Chicago til Los Angeles.

Lonely Planet: Southwest USA dækker de amerikanske delstater Arizona, New Mexico, Utah, SW Colorado, Las Vegas & Nevada. Guiden har et afnit specielt for dem der rejser med børn til USA.

5. udgave. oktober 2008. 568 sider. 73 kort.

Klik her og køb Lonely Planet: Southwest USA i MyPlanets butik på nettet.

Rejser til USA eller rejser til Cuba?
Står rejser til USA ikke øverst på årets rejse, så overvej en rejse til Cuba.
Klik her og læs mere om rejser til Cuba.

Ingen kommentarer: