tirsdag den 11. august 2009

Ferie i Canada i luksusmotorhome

Det bedste måde at opleve Canada på er ved at komme tæt på naturen. Her er leje af et motorhome en god måde at opleve campinglivet og stadig have lidt luksus med på rejsen rundt i det vestlige Canada

MyPlanet samarbejder med Go West i det vestlige Canada. Go West er et lille familieejet selskab som kæler for detaljerne og de har motorhomes af meget høj standard.

Det er muligt at begynde og slutte turen i Vancouver i British Columbia og Calgary i Alberta.

Der er seks forskellige vogntyper at vælge imellem. Se typerne nedenfor med udvalgte billederne fra vogntyperne.

19 Roadtrek Van (seler til 2)
C22 (seler til 6)
C24 (seler til 6)
C26S (seler til 6)
C30S (seler til 6) - ligner C26S.

A30-32S (seler til 4)


I år var mine mine svigerforældre i det vestlige Canada i 23 dage og holdt ferie i en C26S med slide out og markise. En dejlig vogn med masser af gulvplads, da vognsiden med bord/bænkesæt kan skydes en ekstra halv meter ude (slide out). Var solen for kraftig eller fald der dug, så var det muligt at sidde under markisen og stadig nyde udelivet på campingpladserne. Der var ekstra hylder til bøger og natlys ved sengene med en direkte lyskegle mod den, der ville læse. Alle Go West vogne har mange små detaljer og bekvemmeligheder, som gør rejsen i motorhome til en større fornøjelse.

Faciliteter: Køleskab, fryser, gaskomfur, mikroovn, air condition, bruser, håndvaske, toilet, fartkontrol og justerbar rat. Der følger økse og feltspade med og parkeringsklosser, så vognen kan holde i vatter.

Alle vogne har udover de sædvanlige faciliteter også udendørs bruser, gas ovn (undtagen 19 Van) og så har C26S + C30S + A30-32S også slide out, så vognen kan gøres større.

Det er også muligt at leje cykler, cykelstativ og gas grill.

Kontakt MyPlanet for et tilbud på et motorhome i Hilton-klassen og nyd ferien i Canada ekstra meget.

Ingen kommentarer: